Ännu en dag på jobbet.

ja, då är snart ännu en dag på jobbet avklarat, sista veckan nästa vecka då. sedan har man lite ledigt innan skolan börjar igen. *suck*


Idag har det varit ont om folk så jag har varit på verkstan hela dagen, dagen började med att jag fick serva en berlingo när jag kom hit, sedan efter lunch har jag bara bytt massa bromsklossar (rätt jobbigt.)


Träffade Sofie och Stefan på lunchen. satt och åt på E14-baren. Jag käkade hamburgare. som jag gjort hela veckan. haha


Igår var jag ute och red lite med Sussand, tränade lite gallopp.  svin kul är det. åsså kom ju Marita med lite rid-kläder. som jag fick prova. fick även ett par byxor av henne.. svarta rid byxor, "känns lite bögigt" Men de e ju kul. de e ju huvudsaken.  Jag och Sofie ska vell ut på nå turer till nu i sommar. bara vädret blir lite bättre.  just nu är det ju VRÅÅL SUGIT VÄDER!   inte kuuul... de ska vara soligt så man kan parta lite.



SOFIE GRADIN - ja, typ bästa kusinen då.. Fast dom andra kusinerna är ju inte lite grym dom heller..


Gårdagen,

Igår var jag och jobbade, sedan kom jag hem och åt lite och stack sedan till ywonne, jag och sofie tog oss en sväng med hästarna.. sedan när vi kom hem till ywonne igen så kom mormor och morfar så jag fick visa när jag red.

Mormor: Du ser jätte stilig ut när du sitter på hästen. (haha) gullig hon är. =)

sedan så fixade vi lite med hästarna inne i stallet och efter det gick vi och fikade, efter mormor och morfar hade åkt så for jag, ywonne och sofie till fränsta en sväng. och när vi kom tillbaka så spelade vi lite kort. Hade en jätte rolig dag.

RSS 2.0